Следвайте Гласове в Руското министерство на отбраната е успяло да спре

...
Следвайте Гласове в Руското министерство на отбраната е успяло да спре
Коментари Харесай

Игор Кирилов: САЩ прехвърлят военно-биологичните си програми от Украйна в Централна Азия и Източна Европа

Следвайте " Гласове " в 
Руското министерство на защитата е съумяло да спре осъществяването на военно-биологичните стратегии на Вашингтон на територията на Украйна. Това съобщи Игор Кирилов, шеф на войските за радиационна, химическа и биологическа отбрана на съветските въоръжени сили.

" С дейните дейности на съветското министерство на защитата ни се удаде да спрем реализацията на военни и биологични стратегии на територията на Украйна ", сподели той на брифинг, свързан с военните и биологични действия на Съединени американски щати.
Кирилов посочи, че вследствие на съветските действия Пентагонът интензивно трансферира проучвания, които не са били приключени в границите на украински планове, в Централна Азия и Източна Европа. По думите му паралелно с това се ускорява съдействието с страните от Азиатско-тихоокеанския район и Африка, по-специално с Тайланд, Сингапур и Кения.
Участиците в програмата

Кирилов напомни, че съветското министерство на защитата към този момент е цитирало имената на участници във военни биологични стратегии, измежду които представители на Демократическата партия на Съединени американски щати, чиновници на американското военно министерство и реализатори на Пентагона.
" От документите в отчета на DTRA (Агенция за понижаване на отбранителните закани на САЩ) получихме нова информация за основните фигури в така наречен украински планове, които до момента са оставали в сянка ", сподели той.
Кирилов съобщи, че измежду тях е изпълнителният шеф на Labyrinth Global Health и някогашен шеф на стратегиите на Metabiotics в Централна Африка Карен Сейлорс. От 2016 година той работи в Украйна като водещ съветник по плана UP-10 за пътищата на африканската чума по свинете.
Колин Джонсън от университета на Тенеси и шеф на Института за проучване на системата  " гостоприемник-патоген " е началник на плана UP-8 за проучване на обсега на патогените на хантавируса и конго-кримската тресчица в Украйна, сподели Кирилов. Той съобщи, че Джонсън е управлявал процеса на взимане на биологични проби от военните в Украйна и е обезпечил взаимоотношението на американските клиенти с Центъра за публично здраве към украинското Министерство на здравеопазването.
Игор Кирилов загатна и името на Люис декор Тайер - президент и основен изпълнителен шеф на Battelle, която е главен реализатор на Пентагона и Министерството на енергетиката на Съединени американски щати. Компанията следи планове за проучване на зоонози в Украйна от 2003 година насам.
Генерал-лейтенантът съобщи, че получените материали ще бъдат предадени на Следствения комитет на Русия, с цел да предприеме ограничения за изправяне на причинителите пред съда. 
Идточник: ТАСС
 
 
 
 
30 Яну 202344930 Яну 202362130 Яну 202383430 Яну 2023185530 Яну 20237430 Яну 20231188КоментариЧУДЕСНА НОВИНА!!!30 Яну 2023 16:16ч.
На Кирчо Олигофрена ще му присадят мозък, а на Мравояда ще резнат човката, която топи във всяка спекулация
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023307511 Яну 2023190028 Яну 2023176426 Яну 2023385
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР